Als leidinggevenden van elkaar leren

Dynamische intervisie

Praten: ook. Maar vooral: uitproberen en doen!

 
logo Petta Coaching en advies
Annelies van Schaik

Wil je samen met andere leidinggevenden je professionaliteit vergroten?

Dynamische intervisie is een methode voor persoonlijke en professionele ontwikkeling – met direct effect! Omdat we situaties met elkaar uitspelen en uitproberen. Hierbij draait het om vragen in de persoonlijke, relationele, communicatieve en leiderschapssfeer. Je kunt ter plekke reflecteren, spiegelen en oefenen. Dat maakt de intervisie levendig en vooral zeer effectief. Het is niet alleen spannend, maar het vooral leuk en leerzaam!

Gelijkgestemden
We werken in groepen van 6 tot 8 leidinggevenden uit verschillende organisaties. De ervaring leert dat mensen zich daarin veilig en vrij voelen om zich te laten kennen. Een groep ‘gelijkgestemden’, aan wie je weinig hoeft uit te leggen.

Ervaren trainer en groepsbegeleider
De aanpak is persoonlijk en op maat. Ik begeleid de intervisie samen met Toos Sax van der Weijden, een ervaren trainer en groepsbegeleider. We hebben ervaren dat we elkaar goed aanvullen in deze ervaringsgerichte manier van leren en werken.

Wil jij ook …

 • Samen met andere leidinggevenden je professionaliteit vergroten?
 • Leren aan de hand van concrete praktijksituaties?
 • Je zorgen en je vragen over jouw aanpak delen?
 • Ervaren wat het effect is van je acties en gedrag?
 • En: ontdekken wat werkt?

Ik heb vele jaren ervaring met het ontwikkelgericht begeleiden van mensen en organisaties. En zet mijn kennis en ervaring graag in als jouw sparringpartner.

Ervaren, professionele en enthousiaste begeleiding

grafitti art faces

Wat kun je verwachten?

 • dynamisch, interactief, speels en ervaringsgericht leren in en met een groep,
 • ervaren, professionele en enthousiaste begeleiding,
 • werken in een groep van 6 tot 8 deelnemers met een gelijksoortige positie uit diverse organisaties,
 • gegarandeerd nieuwe inzichten die je direct in het werk kunt toepassen,
 • jaarlijks vier bijeenkomsten van een dagdeel. Of vaker als daar behoefte aan is.

Wat anderen over mij zeggen

“Vragend/luisterend/prikkelend: zet je met milde prikkels (mimiek, vragen, stiltes, spiegelen) aan tot zelfreflectie en het stellen van doelen. Nooit (merkbaar) oordelend. Prima kruising tussen formeel en informeel waarbij je je op je gemak kunt voelen” – Senior Onderzoeker Overheid

“Eigenlijk kan een 10 nooit, maar ik had me geen betere coach voor kunnen stellen. Duidelijk, recht door zee, behulpzaam en zeer plezierig.” – Supervisor internationaal bedrijf

Wat breng ik mee

 • Leiderschap over mezelf. Diverse malen moest ik in het buitenland mijn plek en werk vinden, ook bij terugkomst in Nederland. Dit leidde in 2010 tot het starten van mijn eigen onderneming.
 • Ontwikkelgericht werken met mensen in binnen- en buitenland. In overheid, bedrijfsleven, non-profit en not for profit sector.
 • Advisering en begeleiding van organisaties in samenwerking, leiderschap, interne communicatie, draagvlak, betrokkenheid en zeggenschap van medewerkers,
 • Relevante scholing: Interventiekunde, Executive coaching, Teamcoaching, Management en beleid en een Agogische opleiding als basis.
 • Een breed scala aan gevolgde cursussen en trainingen in coachingsmethodieken, waaronder Voice dialogue, Speels coachen, Mindfulness in coaching en Loopbaancoaching.

Het draait om vragen in de persoonlijke, relationele, communicatieve en leiderschapssfeer.

Je kunt ter plekke reflecteren, spiegelen en oefenen.

Dat maakt de intervisie levendig en vooral zeer effectief.

Kennis maken? Maak meteen een afspraak.

Neem vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek. Samen kijken we wat ik voor jou of je organisatie kan betekenen. Bel me direct op 06 141 50 541 of mail me via info@petta.nl. Of laat hieronder een bericht achter.